Het onderwerp waar in het buitengebied meer aandacht voor moet komen is:

571 keer bekeken 6 reacties

Bijvoorbeeld leefbaarheid, bereikbaarheid, duurzame energie, behoud van het landschap...

Afbeeldingen

6  reacties

Rob Lasschuit

15-03-21 om 8:17

Groen houden van de omgeving, uitbreiden recreatie bossen (als Bentwoud), horizon vervuiling tegenaan (geen windmolens en hoogbouw)

Anoniem

15-03-21 om 12:11

Verkwansel het niet , zorgvuldig omgaan met de groene mogelijke bouwlocaties , denk aan het groen bij de container haven dit ipv een grote schoenendoos , misschien meer geschikt de schoenendoos van Hoogvliet die in juni vrijkomt.

Tweedelevenhout

15-03-21 om 15:58

Regenwateropvang bij alle huizen en Alle gebouwen in de Gemeente Alphen aan den Rijn en Alle daken volledig vol leggen met zonnepanelen. Nieuwe bouwsels een verplichting opleggen anders geen vergunning .

Anoniem

16-03-21 om 12:50

Het landelijke karakter moet worden behouden, maar er dienen ook goedkope (starters)woningen te worden gebouwd om leegloop te voorkomen. Ook dient er nu eens haast te worden gemaakt met de bouw van een treinstation in de Rijndijk. Hier discussiëren we nu al zo'n 40 jaar over en nóg is het er niet.

Gyros

20-03-21 om 17:22

Groen houden van de omgeving (geen wegen, bebouwing, zonneweides en/of windmolens aanleggen ten koste van de natuur) en en veilig(er) maken van wandel- en fietsroutes

m.s.

05-04-21 om 22:54

Zuinig zijn op het groene en open landschap van het buitengebied. Geen zonneweides en windmolens in het open, groene landschap. Zonnepanelen horen op daken en in industriegebieden (hier wordt tenslotte ook de meeste energie gebruikt). Wel zal ergens in het buitengebied een stukje groen opgeofferd moeten worden voor woningbouw, want Alphen-stad is nu echt wel volgebouwd. Hier moet ook nog wat groen overblijven.

Cookie-instellingen