Meedoen

Gespreksavond 9 april 2024

Op dinsdagavond 9 april heeft een gespreksavond plaatsgevonden voor alle betrokkenen bij het Steekterweg-gebied. Het verslag wordt op dit moment uitgewerkt, en zal online worden geplaatst.

 

Begeleidingsgroep (aanmeldingen open t/m 19 april 2024)

Tijdens de bijeenkomst hebben we een toelichting gegeven op het verdere proces. In de volgende stap richting een gebiedsvisie voor het Steekterweg-gebied, gaat er een begeleidingsgroep aan de slag.

Deze groep, bestaande uit 8-10 inwoners, ondernemers en/of grondeigenaren gaat samen met de ambtenaren van de gemeente Alphen aan den Rijn, intensief samenwerken aan deze visie. Zij verzorgen een regelmatige update aan de grotere groep over de voortgang. 

We zijn op zoek naar deelnemers met het volgende profiel:

Oplossingsgericht: jij denkt het liefst in mogelijkheden en zoekt actief naar manieren om tot oplossingen te komen voor een ingewikkeld vraagstuk
Integrale blik: jij komt niet op voor één belang, maar bent in staat om boven je eigen belang uit te stijgen in het belang van het totale gebied. Je zit er niet voor jezelf.
Kennis van het gebied: jij weet goed wat er speelt in en om het gebied en weet dit op een constructieve manier in te brengen in de gesprekken.
 

Deelname aan de begeleidingsgroep is op vrijwillige basis (vergoeding beschikbaar). Deelnemers worden verwacht max. 2-4 uur per maand beschikbaar te zijn voor werksessies. Daarnaast zal er nog max. 2-4 uur per maand aan leestijd nodig zijn. 

Wilt u deelnemen aan de begeleidingsgroep? Dan kunt u zich t/m 19 april aanmelden door een e-mail te sturen naar Aafke Krol (akrol@alphenaandenrijn.nl).

Cookie-instellingen